Onderwerp: programmeren

Ik kan stellen dat ik HTML best snap, ik begrijp ook nog wel wat van PHP, IFTTT lukt me ook nog wel, maar daarna houdt het op. Nu wil ik geen programmeur worden. Waar het mij om gaat is dat ik computers en hun taal (algoritmes) beter wil leren begrijpen. Steeds meer zaken in het (bedrijfs)leven worden overgenomen of makkelijker gemaakt door computers/machines. Deze (de mensen die ze maken) nemen beslissingen voor ons en ik wil voeling houden met de (on)mogelijkheden, Waar heb ik nog invloed op en waar niet meer. Los van dat ik snap wat het doet, wil ik bijvoorbeeld wel graag weten hoe een API werkt, hoe SSL werkt, en meer. Maar uiteraard met als doel om te kijken wat al deze technologieën voor mijn merk/bedrijf betekenen. Kan ik de klantervaring verhogen door te automatiseren, maar dan wel op een merkwaardige manier.

Misschien niet de makkelijkste combi, maar wie weet zie jij er ook een uitdaging in om de onderwerpen aan elkaar te knopen?!

Contact

Vind je het boeiend en leuk om op deze wijze kennis aan elkaar te koppelen? Dan hoor ik graag van je.