Onderwerp: data

Het is zo langzamerhand overal om ons heen. Big, small, (on)bruikbaar, gevaarlijk, toegepast, collectors-item, afstotelijk. Hoe zet je data om in informatie en hoe kun je het op de juiste manier gebruiken om je merk te bouwen. Is data alleen maar IQ of kunnen we uit data ook een bepaalde mate van EQ ontleden? Uiteraard ben ik op zoek naar de zinnige manier van data gebruiken, op een ethische manier die voor iedereen voordelen biedt.

Dit onderwerp raakt ook vele andere onderwerpen op mijn lijstje, dus er zal overlap zijn…

✔️ onderwerp klaar voor interactie – 🎢
✔️ gesprekspartner gevonden – 🧠
✔️ 3e persoon gevonden die aanhaakt – 🥉
✔️ datum is geprikt – 📅 (31 juli 2019)Contact

Vind je het boeiend en leuk om op deze wijze kennis aan elkaar te koppelen? Dan hoor ik graag van je.