Onderwerp: constante verandering (change-communicatie)

Wat gaat die wereld en zijn ontwikkelingen toch hard, vind je ook niet. We worden gebombardeerd met nieuwe technologieën en ik merk dat steeds meer mensen afhaken. Ik ben voorstander van de ontwikkeling, maar wil graag zorgen dat je mensen wel mee blijft krijgen. Communicatie is daarin een hele belangrijke factor volgens mij die wel eens vergeten wordt. Hoe kunnen we die wel goed gaan gebruiken en mensen enthousiast en bewust maken van al dat nieuws.

✔️ onderwerp klaar voor interactie – 🎢
✔️ gesprekspartner gevonden – 🧠
✔️ 3e persoon gevonden die aanhaakt – 🥉
✔️ datum geprikt – 📅 (8 mei 2019)Andere onderwerpen

Lees ook de andere onderwerpen eens door…

Contact

Vind je het boeiend en leuk om op deze wijze kennis aan elkaar te koppelen? Dan hoor ik graag van je.