Onderwerp: innovatie

Bij het bouwen van een merk wil je herkenbaarheid ontwikkelen. Dat vraagt om een aanpak waarbij je niet voor grote revoluties gaat, maar liever voor evoluties. Hoe kunnen we daar de steeds sneller wordende ontwikkelingen aan koppelen en gebruik maken van innovatie? Wat is innovatie? In mijn hoofd deels meteen gekoppeld aan technologie, maar dat is natuurlijk niet waar. Wat valt er te leren over innovatie – en dat is dan wellicht vanuit een filosofische benadering? Maar daarnaast, was bijvoorbeeld Snapchat een echte innovatie? Hoe blijven we vernieuwen? Hoe houden we onszelf scherp en hoe houden we ons merk fris. Hoe krijg je het voor elkaar om die onzekere toekomst in te kijken en daar met dat grote vraagteken aan de slag te gaan om klaar te zijn voor die mogelijke toekomst. En daarna komt wel het meekrijgen van de grote groep met verandercommunicatie.

 

Contact

Vind je het boeiend en leuk om op deze wijze kennis aan elkaar te koppelen? Dan hoor ik graag van je.