Onderwerp: psychologie

Hoe steken de hersenen van een mens in elkaar…? Communicatie is voor een heel groot deel brein-tot-brein interactie. Wat kunnen we gebruiken uit de psychologie om het maken van een merk effectiever te maken? En dan ben ik niet op zoek naar sluwe trucjes om kortstondig de omzet te verhogen. Ik wil erachter komen wat herkenbaarheid is en wat dat voor een merk betekent. Wat is een herinnering? Is herkenbaarheid onlosmakelijk verbonden aan een herinnering? Hoe maak je herinneringen? Alleen maar door herhaling?

Uiteraard zie ik hier ook de overlap met neuromarketing voor een deel. Maar wellicht is daar ook nog een licht over te schijnen…

Compleet?

Is bovenstaande tekst compleet qua vragen en inzichten, volgens mij verre van, dat is waarom ik graag met je in contact kom om er meer van te leren.

Contact

Vind je het boeiend en leuk om op deze wijze kennis aan elkaar te koppelen? Dan hoor ik graag van je.