Onderwerp: gamedesign

In het boek “Beter dan echt” van Jane McGonigal heb ik al even mogen proeven van de manier waarop spelelementen bij kunnen dragen aan leren en de wereld verbeteren.

Het gaat mij er in het onderzoeken niet zozeer om hoe ik een leuke game kan inzetten voor een marketingactie, maar hoe je de methodes en technieken rondom games kunt gebruiken en inzetten om intuïtiever aan je merk te bouwen. Heeft gamedesign (thinking) daarin overlap met reguliere design thinking?

Spelen hebben we wellicht wat verleerd in ons volwassen leven, maar volgens mij kunnen we het nog steeds heel goed gebruiken om iets te leren.

Compleet?

Is bovenstaande tekst compleet qua vragen en inzichten, volgens mij verre van, dat is waarom ik graag met je in contact kom om er meer van te leren.

Contact

Vind je het boeiend en leuk om op deze wijze kennis aan elkaar te koppelen? Dan hoor ik graag van je.