Onderwerp: historisch kader

Hoe lees je geschiedenis en op welke manier kun je geschiedenis inzetten in het heden? Gericht zoeken naar voorbeelden uit de geschiedenis zonder complete studies te doen? Verhaallijnen maken vanuit de geschiedenis? Gebruik van voorbeelden uit het verleden maakt dat mensen de huidige ontwikkelingen in perspectief kunnen plaatsen. Research doen, maar waar start je, hoe start je, efficiënt en effectief in zetten? Parallel trekken tussen verleden, heden en toekomst?

✔️ onderwerp klaar voor interactie – 🎢
✔️ gesprekspartner gevonden – 🧠
✔️ 3e persoon gevonden die aanhaakt – 🥉
✔️ datum geprikt – 📅 (18 april 2019)

Leuke TED-talk ter inspiratie voor dit onderwerp.

Contact

Vind je het boeiend en leuk om op deze wijze kennis aan elkaar te koppelen? Dan hoor ik graag van je.